meer...

 

 

Het Archief

 

 

berichtformulier

wat wij doen

W. van Emden -Regalia is traditioneel hèt adres in Nederland voor alle benodigde regalia en attributen voor alle Maçonnieke werkwijzen. Biedt daarnaast een ruime collectie Sieraden, Kleding en Uurwerken voor de Maçon èn heeft een uitgebreide afdeling Boeken en Rituaalboeken.


De standaard regalia wordt al gedurende zo'n 40 jaar betrokken van de bekende grote Engelse en Franse regalia-huizen. Waarmee dan ook een goede samenwerking bestaat. Een toenemend aantal artikelen wordt ook in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Daarnaast verzorgen wij de distributie voor de Maçonnieke Uitgeverij FAMA (sinds 2001) en zijn sinds 2003 een besteladres voor de Maçonnieke Stichting Ritus en Tempelbouw.

We zijn Agent voor de BENELUX van de Engelse maçonieke uitgeverij Lewis Masonic / Ian Allan(2001) en we werken sinds 2000 samen met Premier Metropolis Masonic, de drukker/uitgever van de meeste rituaal- en constitutieboeken van de Engelse werkwijzen.

Naast onze eigen boeken-selectie (klik hier) zijn ook de uitgaven van het Belgische Fonds Marcel Hofmans sinds 2005 bij ons verkrijgbaar, evenals de boeken van uitgeverij De Steensplinter.

 

 

The <canvas> element is not supported by your browser!

bestsellerlijst:

L

Hubert Lampo een portret


Wilt U op de hoogte gehouden worden van aanbiedingen e.d.

laat ons dat even weten

 

 

 

 

terug