berichtformulier

colofon

 

Deze site is eigendom van W. van Emden - Regalia te Rotterdam Nederland en daar berust ook sinds 2004 het copyright. De site is geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en opgebouwd. Aanvankelijk gewoon in HTML, met frames en tables, in december 2007 is overgestapt op een moderner CMSMODx-logo en daarmee voldoet de site weer aan de laatste eisen.

 

De succesvolle en heel drukke webwinkel voldoet eigenlijk nog steeds zo goed na al die jaren, dat wij de update daarvan tot een cosmetische zullen beperken. En die aanpassing zal, evenals de overstap naar de nieuwe site, zo min mogelijk schokkende uiterlijke verschillen tonen. Veranderingen die het gezicht van de site bepalen zullen heel geleidelijk worden ingevoerd met behoud van de oorpronkelijke -bewust ietwat oubollige- uitstraling.

 

De opbouw van de layout is gebaseerd op de Gulden Snede en om een rustig beeld te behouden scrollt het basisvenster rondom nergens, kunt u te alle tijden zien waar u zich bevindt in de site en terugkeren naar het basis-menu.

 

II-2008

 

The <canvas> element is not supported by your browser!

 
 
bezoekers: 267
vandaag: 1
gisteren: 0
online: 1
het 'Klein Duimpje'- menu'tje hieronder geeft
steeds aan waar u zich bevindt op de site.
U kunt daar ook op klikken om naar het
blad van uw keuze te gaan


het linker menu verbindt U met de verschillende afdelingen,
door op de onderwerpen rechts te klikken komt U bij
de product-informatie

 

 

 

De site is ontworpen voor gebruik

met de laatste versie van Uw browser

of gebruik het gratis Firefox